Gulrøtter er anvendelig til så mye. Også til å lage en deilig chutney.
Gulrøtter er anvendelig til så mye. Også til å lage en deilig chutney.
Det er veldig enkelt og raskt å lage chutney. Prøv denne oppskriften som er av det sterke slaget med fiken og tomat
Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.
Rabarbrachutney er godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.
Det er så enkelt å lage salsaen selv. Den smaker mye bedre enn den du kjøper
Labneh er en selvfølge sammen med meze - libanesisk tapas.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.