Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Buffalo sauce trengs for å lage perfekte buffalo wings enten du bruker kyllingvinger eller blomkål
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Mange liker cajunsaus. Den lager du selv på 10 minutter hvis du følger denne oppskriften.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.