Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
Her er en enkel oppskrift på hjemmelaget viltsaus. Garantert verd jobben og smaker herlig.
Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.
Lag den den populære sausen. Passer veldig godt til grønnsaker, egg og fisk.
Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.
En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun
Her er oppskriften på en maderiasaus som er rask og enkel å lage. Du kommer helt sikkert til å bli fornøyd med resultatet.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Dette er en variant av den sursøte sausen. Her møtes det syrlige fra appelsinen mot det søte fra honningen. Passer ypperlig til den karakteristiske smaken hos lam.
Mange elsker hollandaisesaus Her får du oppskriften på hvordan du lager den klassiske varianten.
Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.