Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Dette er en skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og deilig smøraktig. Passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Her får du oppskriften på hvordan du lager en enkel hollandaisesaus med estragon.
Denne sausen er enkel å lage og smaker veldig godt til biff blant annet. Du kan også prøve den til fisk med stort hell.
Sausen er deilig til kraftige kjøttretter. Blir det litt til overs (tvilsomt) er den kjempegod som dressing.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Denne tradisjonsrike sicilianske sausen beviser den tette historiske tilknytningen til Nord-Afrika. Den gir en ekstra spennende smak til så vel kylling, som lam eller fisk fra grillen.
Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.
Her er oppskriften på hvordan du lager pepperrothollandaise. Smaker fortreffelig til mange retter.
Tikka Masala er en av Indias mest berømte retter. Her er oppskriften på hvordan du lager sausen selv.