Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
En deilig varm salat der linsene får følge av mange tilsvarende smaksfulle grønnsaker. En vegetarrett du må prøve.
Denne varme salaten kan nytes alene eller til kokt fisk.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Denne retten er så godt at du for all del må passe på at det er nok til alle. Doble gjerne oppskriften og lag to med en gang om dere er mange.
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.
En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.
Her har tacomiddagen fått helt nytt innhold med grønnsaken bimi som er en mellomting mellom kinakål og brokkoli. En deilig vegetar-rett.
Wild Rice Minnesota Style er en klassiker fra et område i USA som er mer kjent for sine norskættede kulinariske tradisjoner enn de opprinnelige. Villris er unntaket.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.