Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Det er utrolig hvor mye smak du kan få ut av en kål når du steker eller griller den.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnhet og gode smaker.
Asparges tilberedt sammen med nøtter. Spennende, veldig godt og en anelse eksklusivt. En rask og enkel aspargesrett som garantert vil falle i smak.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.
Bruk squash og lag en rett det smaker fransk av. Squash provencale er en ekte vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte flere ganger.
Bhaja Baingan kommer fra Bengal, der den serveres som del av et klassisk bryllupsmåltid sammen med et overdådig utvalg retter med fisk og ris.
Denne oppskriften gir en vegetarisk burger som smaker mer enn alle andre med kjøtt. Prøv selv.
Denne spicy grønnsakssuppen med grønnkål er ikke bare en genial løsning på middagen. Den er også som skapt for innekos en høstdag.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
Byggryn er perfekt i en mettende rett uten kjøtt - du kan velge den helvegetarisk ved å bytte ut kyllingkraft med grønnsaksbuljong.
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt
Dette er en vegetarrett med brokkoli som virkelig har mye smak. Du lager den på maks 20 minutter.
Soppstuing er enkelt å lage og smaker så godt. Perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men smaker også godt med en skive brød til
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.