Squash-tortillas med avocado & mango salsa
Foto: izhairguns

Squash-tortillas med avocado & mango salsa

Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.

Fremgangsmåte

  1.  Varm ovnen til 230C 
  2. Strø saltet over squashen og la det stå i 10 minuter. Skvis så mye veske du kan ut av squashen og putt den i en bakebolle. Bland inn resten av ingrediensene.
  3. Dekk et stekebrett med bakepapir eller en silikonmatte. Øs ut ca ½ dl av røren og press den ut på stekematten til en tynn sirkel på ca 12cm. Repeter med resten av røren (Det skal bli 2 stekebrett).
  4. Stek tortillasene i ca 20-25 minutter, til de ser sprø ut og har blitt gylden i kantene. La de avkjøles helt før du forsiktig drar dem av bakepapiret.
  5. Mens tortillasen er i ovnen begynn på salsaen: Bland alle ingrediensene i en bolle og skvis limejuice over.

    Server squashtortillas med avocado & mango salsa og en god klatt kesam til.

Lyst til å lage en annen tortillas  så finner du de her

Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her