Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Hummus kan du kjøpe, men du kan med letthet lage den selv. Her er den enkle oppskriften.
Huevos rancheros er en herlig mettende vegetarrett som kan nytes når som helst på døgnet, dog smaker den trolig aller best til frokost dagen derpå.
Lage en skikkelig hot pytt i panne med hvitløk, chili og paprika. Vi lover vi at smaken sitter lenge.
Risotto kan du lage i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med grønnsaker, chili og hvitløk.
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Denne vegetarretten er virkelig hot. Du skal nemlig bruke store chilipepper sammen med fetaosten og annet godt tilbehør.
Vi har satset helkornpasta i denne rette fordi den smaker mer. Med soltørkede tomater og spinat får du et deilig måltid.
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt. det eneste du trenger ved siden av er en dip.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Har du lyst på grønnsakssuppe med en vri skal du prøve den med bønner og pistou. Det er den franske varianten av italiensk pesto. En riktig vegetarrett. Her er oppskriften.
Strimler av grønnsaker som freses raskt i panne er kjempegodt i stedet for spagetti. Strimlene er også supre sammen med tomatsaus.
Selvfølgelig kan du lage en omelett som for deg som sverger for den vegetare variamten.
I dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.
Kan du lage karbonader uten kjøtt? Det kan du helt klart med vår oppskrift på à la Lindstrøm som er en vri på rösti.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.