Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling, grønnsaker, og ikke minst chili. Spe på med mer av det siste hvis du vil ha den hottere.
Disse kjøttbollene smaker virkelig av India. Når de får følge av krydder og en deilig fløtesaus så får du stempel som stjernekokk.
Hvalkjøtt er utrolig anvendelig og helt supert å bruke i asiatiskinspirerte retter som eksempelvis i en deilig wok som denne.
Dette er en wokgryte som får smaksløkene til å våkne med sitt Indonesiske særpreg. Et raskt mettende og utrolig deilig måltid.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
I denne wokretten passer alle typer fisk som torsk, sei, hyse, ørret eller laks. Dertil hører masse deilige grønnsaker.
Gjør noe nytt og spennende med laksen som i denne saftige og lettvinte wokretten. Laks er nemlig perfekt å woke sammen med litt chili hvis du ønsker.
Med marinert kylling, masse grønnsaker og en sur-søt marinade, som du lager selv, har du alt klart for en deilig wokmiddag.
Hverdagsmat skal gå raskt! Med denne oppskriften har du denne middagen på bordet på godt under en halvtime.
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid som hele familien vil applaudere. Og kokken får tid til andre gjøremål også på en travel torsdag.
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode som inkluderer blant annet soyasaus og sukker/søt vin. Når du glaserer kjøtt (eller fisk) med denne marinaden, skjer det en karamelliseringsprosess under stekingen som gir en smak som du ikke vil være foruten.
Ishavsrøye trenger svært lite varmebehandling og er derfor velegnet til en wok med masse grønnsaker ideelt. Mye smak og lite tidsbruk.
Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best, og tilsett litt fisk, skalldyr eller kjøtt.
Kveiten har fast, hvitt og delikat kjøtt med mye smak. Den er like god stekt som kokt.