Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Kveite passer godt i woken siden det er en fast og fin fisk. Bruk de grønnsakene du liker og server med ris.
Her er en oppskrift som er virkelig hot der biffkjøttet får følge av korianderfrø, karvefrø, chili og rekepasta. Alt i en wok.
Wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt og mango er ikke noe unntak.
Å lage kinainspirert mat er lett som bare det. Denne oppskriften med kinesiskinspirert kylling i wok er ikke et unntak. Denne oppskriften kommer til å bli en suksess på bordet.
Dette er en grillrett som både store og små vil sette pris på. Kalkunbrystet blir saftig og mørt.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.
Her er en deilig rett med stekt fisk i ingefærsaus. Akkurat som de lager den i Thailand. Selvfølgelig får du også oppskriften på ingefærsaus.
Spennende vårruller med lammekjøttdeig, inspirert av vietnamesiske smaker.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Svinekjøtt tåler mye smak. I denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki som finnes i dagligvarebutikker som ferdigsaus.
Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
Sommerruller betyr masse deilige grønnsaker med utgangspunkt i nykål eller sommerkål, og en wokpanne eller en glovarm stekepanne.
Wok er utrolig populært og fantastisk velsmakende. Her får du oppskriften på sprø og saftige grønnsaker sammen med herlig svinekjøtt
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
En mild og god wok renskåret svinekjøtt i strimler, nudler og sprø grønnsaker. En rask og spennende rett som hele familien vil like.