13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
Redaksjonen
17 September 2008 - 13:40

Italienske viner ligger mange nordmenn hjertet nær, og Piemontes elegante viner er ikke noe unntak.
 
I hjertet av Barolo ligger en av Italias fremste vingårder - Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
Møt Aldo Vajra og smak 10 av hans beste viner og en helt spesiell overraskelse.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Nytenkende og nøyaktig
Tidlig på 1970-tallet etablerte Aldo Vajra seg i hjertet av kommunen Barolo, og startet oppbyggingen av Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
I lang tid har vinmarkene til Vajra blitt drevet etter økologiske prinsipper, og Aldo Vajra blir sett på som en foregangsmann innen dette området i Piemonte.
 
Vingården har langsomt og metodisk blitt bygget opp til i dag å omfatte 50 ha av de beste vinmarkene i området.
 
Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene, og ingen viner får mer oppmerksomhet enn andre. Alle vinene nyter godt av den samme nitidige ekspertisen, enten det er Dolcetto d'Alba eller Barolo Bricco del Viole.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
10 viner i toppklasse
Denne kvelden har du muligheten til å lære mer om denne toppprodusenten sammen med ingen ringere enn eieren selv, Aldo Vajra.
 
Han vil ta oss med på en smaking av ikke mindre enn 10 av sine elegante viner, samt den vinbaserte bitteren Barolo Chinato.
 
Unn deg selv og dine venner en unik vinopplevelse - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Vajra Langhe Rosso 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 117,-)
• Vajra Barolo Chinato (lanseres i basis januar 09, ca pris 260,-)

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 13. oktober 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.10.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her