13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
Redaksjonen
17 September 2008 - 13:40

Italienske viner ligger mange nordmenn hjertet nær, og Piemontes elegante viner er ikke noe unntak.
 
I hjertet av Barolo ligger en av Italias fremste vingårder - Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
Møt Aldo Vajra og smak 10 av hans beste viner og en helt spesiell overraskelse.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Nytenkende og nøyaktig
Tidlig på 1970-tallet etablerte Aldo Vajra seg i hjertet av kommunen Barolo, og startet oppbyggingen av Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
I lang tid har vinmarkene til Vajra blitt drevet etter økologiske prinsipper, og Aldo Vajra blir sett på som en foregangsmann innen dette området i Piemonte.
 
Vingården har langsomt og metodisk blitt bygget opp til i dag å omfatte 50 ha av de beste vinmarkene i området.
 
Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene, og ingen viner får mer oppmerksomhet enn andre. Alle vinene nyter godt av den samme nitidige ekspertisen, enten det er Dolcetto d'Alba eller Barolo Bricco del Viole.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
10 viner i toppklasse
Denne kvelden har du muligheten til å lære mer om denne toppprodusenten sammen med ingen ringere enn eieren selv, Aldo Vajra.
 
Han vil ta oss med på en smaking av ikke mindre enn 10 av sine elegante viner, samt den vinbaserte bitteren Barolo Chinato.
 
Unn deg selv og dine venner en unik vinopplevelse - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Vajra Langhe Rosso 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 117,-)
• Vajra Barolo Chinato (lanseres i basis januar 09, ca pris 260,-)

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 13. oktober 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.10.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her