13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
Redaksjonen
17 September 2008 - 13:40

Italienske viner ligger mange nordmenn hjertet nær, og Piemontes elegante viner er ikke noe unntak.
 
I hjertet av Barolo ligger en av Italias fremste vingårder - Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
Møt Aldo Vajra og smak 10 av hans beste viner og en helt spesiell overraskelse.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
Nytenkende og nøyaktig
Tidlig på 1970-tallet etablerte Aldo Vajra seg i hjertet av kommunen Barolo, og startet oppbyggingen av Azienda Agricola G.D. Vajra.
 
I lang tid har vinmarkene til Vajra blitt drevet etter økologiske prinsipper, og Aldo Vajra blir sett på som en foregangsmann innen dette området i Piemonte.
 
Vingården har langsomt og metodisk blitt bygget opp til i dag å omfatte 50 ha av de beste vinmarkene i området.
 
Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene, og ingen viner får mer oppmerksomhet enn andre. Alle vinene nyter godt av den samme nitidige ekspertisen, enten det er Dolcetto d'Alba eller Barolo Bricco del Viole.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor
 
10 viner i toppklasse
Denne kvelden har du muligheten til å lære mer om denne toppprodusenten sammen med ingen ringere enn eieren selv, Aldo Vajra.
 
Han vil ta oss med på en smaking av ikke mindre enn 10 av sine elegante viner, samt den vinbaserte bitteren Barolo Chinato.
 
Unn deg selv og dine venner en unik vinopplevelse - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Vajra Langhe Rosso 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 117,-)
• Vajra Barolo Chinato (lanseres i basis januar 09, ca pris 260,-)

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 13. oktober 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.10.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Ukens drink

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick

Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter
Dagens rett

Bedre fiskemiddag enn dette skal du lete lenge etter

Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Satay av svin med honning og ingefær

Slike grillspyd kommer du til å lage flere ganger

Det er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en burger med smaken av Hellas
Dagens rett

Lag en burger med smaken av Hellas

Det er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick
Ukens drink

Denne rosa cocktailen er både kremet, søt og innsmigrende, men også med et lite kick

Oppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her