La den norske nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram

Oppskrifter med nykål

Har du prøvd å grille nykål?

 

Nykål på grillen

Antall porsjoner

2-4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skyll nykålen og skjær den i båter. Pensle kålbåtene med olje.

Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.

Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering. Til slutt kan du drysse over finhakkete urter.

Tips:
Perfekt tilbehør til såvel grillet fisk og kjøtt av alle slag.
 
 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen