Alkoholfritt øl

Redaksjonen
12 Juni 2008 - 17:16

Alkoholfritt øl

 (84p)
Munkholm Sommerøl
Ringnes
50 cl boks
0,00 %
Farge og duft: Gyllen. Fin fruktig duft med noe humle og malt.
Smak: Friskt leskende anslag, ok bitterhet, behagelig skum, sitter en god stund.
Bruksområde: Lette retter, tørsteslukker
Vurdering: Et veldig godt alkoholfritt alternativ. 84 p

÷ (83p)
Clausthaler Sleek
33 cl
0,00 %
Hansa Borg Bryggerier
Farge og duft: Gyllen. Noe humle og malt samt krydder.
Smak: Bløtt anslag, fin syre, ok bitterhet og lengde.
Bruksområde: Lette retter.
Vurdering: Et godt alkoholfritt alternativ. 83 p

÷ (80p)
Hansa Pilsner null
50 cl
0,00 %
Hansa Borg Bryggerier
Farge og duft: Lys gyllen. Lett frisk duft med litt malt og humle samt blomster.
Smak: Behagelig anslag, noe sødme gjør den litt slapp, svak bitterhet mot slutten.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Må serveres veldig kald. 80 p

(79p)
Aass Sommer Uten
Aass Bryggeri
33 cl
0,00 %
Farge og duft: Lys strågul. Litt stor duft med en del blomster, humle og frukt.
Smak: Bløtt skum, noe sødme, noe bitterhet i finishen, sitter ok.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Veldig lett og ganske aromatisk stil, men ok leskende karakter. 79 p

(78p)
Freeze
Macks Ølbryggeri
33 cl
0,00 %
Farge og duft: Lys gyllen. Litt humle og malt samt karamell og sitrus.
Smak: Bløtt lett anslag, en del sødme gjør den litt ufrisk, men ok.
Bruksområde: Tørsteslukker.
Vurdering: Helt greit alkoholfritt alternativ, men må serveres godt avkjølt. 78 p

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her