Appel-Sin er påskedrinken

Gul, søt og farlig god - påskens beste drink får du oppskrift på her hos Apéritif.

Påsken står for døren og denne helgen kan du kose deg med denne friske drinken med en umiskjennelig aroma av saftige appelsiner.
 
Smakssatt vodka er en fantastisk base for de beste drinker - du trenger mindre blandevann for å få frem akkurat den fruktsmaken du ønsker på drinken.
 
 Denne fredagens friske og fruktige drink er en skikkelig smaksbombe, og har en utsøkt balanse mellom det søte og syrlige. Vi er ikke mindre vågale enn å kåre denne drinken til en av påskens desiderte slagere!
 
Dersom du ønsker å lage denne drinken på hytta men ikke har sourmix , er dette enkelt å lage selv - les oppskriften her (klikk).
 
Selv om denne drinken egentlig skal lages i en barmikser for å få den skummende toppen, er den farlig god selv uten å bruke denne.
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online - les mer her (klikk).
 
Vi ønsker deg en riktig god påske!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Appel-Sin

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 
Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen