Den kule drinken Salty Dog fortjener mer oppmerksomhet
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinasjonen av gin/vodka, grapefrukt og salt er en innertier som gir lyst på mer.
Les hele sakenMoscow Mule er den historiske drinken som var med på å kickstarte cocktail-kulturen i Amerika på 50-tallet. Den er fortsatt mange bartenderes favoritt.
Les hele sakenDet er ikke hvilken som helst vodka som er brukt, derimot Norwegian Mood med smak av norsk bjørk som nå er i basisutvalget.
Les hele sakenJuleversjonen av Moscow Mule er så julete den kan bli.
Les hele sakenDenne drinken er dessuten veldig lett å lage siden produsenten har gjort jobben med å plukke vekstene.
Les hele sakenVed å la mjødurtblomster og roseblader trekke i henholdsvis vodka og eddik, har du drinkingredienser som varer langt utover høsten.
Les hele sakenDen får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Les hele sakenChase-familien har skapt så mye business ut av Herefordshires arbeidshest nummer én, poteten, at destilleriet deres nå er overtatt av verdens største brennevinsselskap, Diageo. Men det betyr ikke at filosofien forandres.
Les hele sakenDet er ferskensmaken som sammen med boblene og krydderne fra ginen som gir denne spesielle effekten. Leskende er den også så det holder.
Les hele sakenSyrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens og det gjør drinken ekstra forfriskende. Det hjelper også godt at den toppes med litt prosecco.
Les hele sakenI denne retrodrinken får eplemost og calvados hjelp av vodka og lime. Den intense grønnfargen er det blå likør som lager, men den kan du klare deg uten.
Les hele sakenDenne herlige drinken skal representere Norge i en internasjonal konkurranse om kort tid. Det er smaken av norsk natur i form av mjødurt og plommer som er vinnneroppskriften.
Les hele sakenHar du glemt hvordan vodka smaker i rushet etter å teste ut alskens gintyper, kan du startet med denne vodkaklassikeren. Som egentlig er et tjuvlån.
Les hele sakenI denne drinken spiller physalis rollen som ingrediens i tillegg til pynt.
Les hele sakenBloody mary er en drink som tåler mye smaker - også bacon.
Les hele sakenAkevittklassikeren Fjellbekk er så norsk som den kan bli. Bortsett fra smaken av lime, den må fortsatt importeres.
Les hele sakenTo typer likør toppet med vodka er godteri for voksne. Og slett ikke så søtt som det kan høres ut som.
Les hele sakenFor det er ingen grunn til å bli skremt av at den inneholder gulrotsaft. Det smaker bare knallgodt.
Les hele sakenDenne forfriskende drinkoppskriften er veldig enkel å lage, og nå er råvarene som trengs på sitt beste.
Les hele sakenDenne lettmiksete drinken har en forfriskende smak av norsk sommer og natur.
Les hele sakenDenne drinken gir deg energi bare gjennom sitt fantastiske utseende. Og så smaker den i tillegg utrolig godt.
Les hele sakenMen i mange drinkdatabaser har den feil ingredienser. Her får du originaloppskriften.
Les hele sakenSommerens drinker skal være friske og elegante, så hva med å servere drinken som startet hele cocktailkulturen på 50-tallet?
Les hele sakenBasilikum i drinken smaker herlig forfriskende. Prøv denne.
Les hele sakenGul, søt og farlig god - påskens beste drink får du oppskrift på her hos Apéritif.
Les hele sakenÅrets lengste dag fortjener en herlig forfriskende drink som har en flott balanse mellom det søte og syrlige.
Les hele sakenDenne helgens utskeielse på drinkfronten er ingen klassisk sammensetning av ingredienser. Her får du en kremete og lun karakter som fungerer svært godt når kveldsvarmen svinner.
Les hele sakenDet er lov å drømme seg bort. Mest nærliggende akkurat nå er vel kanskje lengselen etter sol og varme. I påvente av dette kan du jo alltids teste ut denne deilige resepten på sommerens drinkfavoritt.
Les hele sakenDenne helgen skal vi nyte ekte svensk vodka. Smakstilsatt sådan, for vodka med smak er blitt meget populært - både hjemme og ute på barer.
Les hele sakenSitrusfrukter er selvsagt svært populært innslag i drinker for sommrens hete kvelder. Mandarin er intet unntak, og her får du en oppskrift med nettopp denne fruktsmaken.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken