Mange retter med and kan ofte være enkle, med det resultat at det fremhever den delikate egensmaken på kjøttet. Les mer om delikatessen og få flere gode oppskrifter
i denne artikkelen
.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Asiatisk andebryst
Antall porsjoner
4
Ingredienser
800
g
1
stk
1
stk
1
ss
2
ss
1
ss
litt
0.5
dl
0.5
dl
litt
Fremgangsmåte
Rut andebrystet i fettet med en skarp kniv og brun kjøttet på alle sider i en tørr stekepanne.
Etterstek i ovn ved 80 grader til kjernetemperaturen er 56 grader (bruk steketermometer).
Skjær squashen i biter (gjerne i fasong hvis du vil gjøre det ekstra fint). Kok squash, eddik, smør og sukker i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Bland kraft, soyasaus og limesaft og kok sakte inn til du har 4-5 dl ferdig saus.
Serveres med ris eller poteter.
Sendt inn av Inkognito
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)