Dagens rett

Blomkål med ostesaus og bacon eller reker

En kraftig smak av sommer er hva den sørlige del av landet fikk i helgen. I dag fortsetter godværet, og derfor kan du med stort hell tilberede og spise dagens rett som forsterker denne følelsen av sommer og varme. Vi skåler for hete dager med en Sør-afrikansk hvitvin i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Blomkål med ostesaus og bacon eller reker

Fremgangsmåte

Kok blomkålhodet så vidt mørt i lettsaltet vann.

Lag hvit saus ved å smelte smør, røre inn mel og spe med melk. Kok opp og smak til med salt og pepper og rør til slutt inn revet ost og evt. hakket kruspersille og gressløk.

Stek baconstrimlene. Legg blomkålhodet på et fat. Hell over rykende varm saus og dryss på bacon eller reker og kruspersille.

Server gjerne godt brød til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere grønnsaksretter du kan boltre deg i...

...eller hva med salater?

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen