Britney-biff

Om det er ungjenta og popidolet Britney Spears som er inspirasjon for Dagens rett vites ikke. Sikkert relativt tvilsomt, men uansett er denne retten enkel å lage, og derfor kanskje svært så passende på "lille" 17. mai?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Britney-biff

Fremgangsmåte

Start med å lage en tomatsalat av tomatskiver, hakket løk, litt timian, olivenolje og vineddik.

Del biffkjøttet opp i ca. 8 like store biter, krydres med salt og pepper, stek dem på vanlig måte i en panne med litt smør. La kjøttet hvile litt på en varm tallerken mens du forbereder brødet:

Det lyse brødet dynkes forsiktig i olivenolje, krydres med litt salt og pepper og stekes på sterk varme i den samme pannen som ble brukt til biffkjøttet.

Tilberedes på to tallerkener: en skive brød, tomatsalat, biffkjøtt og tilslutt en skive brød igjen. Serveres umiddelbart.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere kjøttretter av okse

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen