Vi har plass til «tyngre» bakverk selv om kalenderen sier midtsommer. Denne kaken er helt uimotståelig takket være kombinasjonen av den «seige» browniebunnen, den kremaktige sjokolademoussen, den luftige marengsen og den friske smaken av nyplukkede bringebær.
Prøv en av våre andre brownieoppskrifter
Om du mot formodning ikke har spist opp alt av fjorårets bringebær i fryseren, kan du fint bruke dem i denne kaken. Men det er jo klart at årets bringebær som både hager og kratt bugner av akkurat nå, er ekstra lekre.
Har du mye bringebær, kan de brukes til dette
Til et slikt bakverk smaker det selvsagt perfekt med nybrygget kaffe, men hva med et annet type brygg?
Overrask med dette ølet til kaken
Eller kanskje en dessertvin laget av norske bringebær?
Tips:
Husk å sette kaken til tining i kjøleskapet senest tre timer før den skal serveres.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig