Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over.Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne over høy varme, slik at den får en fin stekeskorpe. Bryt opp den stekte kjøttdeigen med en gaffel til den blir finkornete.
Ta opp kjøttdeigen og stek rødløken raskt til den blir blank men ikke tar farge. Ha i presset hvitløk det siste minuttet av steketiden og tilsett spinat og snøfrisk og vend det inn pannen.
Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.