Carpaccio av uer
![Carpaccio av uer](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/7/1/9bf53dd63dcbfddf72e7cd9f21d0386f/jpg/aperitif/news_recipe_large/original.jpg)
Fremgangsmåte
Pisk olivenolje og sitronsaft. Rør inn urtene, sitronskallet, honning/sukker og tabasco. Smak til med salt og pepper.
Uer er en fast og fin fisk som er lett å skjære i tynne skiver. Dessuten har den et tykt skinn. Derfor behøver du ikke fjerne det før du skjærer fiskekjøttet i tynne skiver. Fordel skivene utover fire tallerkener. Drypp over marinade.
Legg en håndfull salatblader vendt i olje og salt og tomatstrimler i midten av tallerkenen med uerskivene. Legg dressingen i topper rundt salaten. Pynt med friske urter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
-
80 POENG