Skogen bugner nå av herlige bær, så hvorfor ikke benytte seg av anledningen og bruke dem i de herligste drinker?
Den anerkjente britiske bartenderen Merlin Griffiths som er kjent fra BBCs største mat og drikkeprogram, Saturday Kitchen, er opphavsmannen til denne delikate drinken som er en vri på den klassike drinken Collins.
Flere klassiske cocktailer finner du her
Griffiths er kjent for sine innovative cocktailer og ikke minst for å kombinere de med mat. For at dette skal lykkes må drinken derimot ikke være for sterk, og gjerne holde den samme styrken som et glass vin på ca 13 prosent.
Husk å servere cocktailen før maten slik at gjesten får smakt den for seg, og server godt med vann ved siden av.
Denne cocktailen som han har laget på en av de mest kjente ginsortene, Bombay Sapphire, anbefaler han servert til en litt utradisjonell carpaccio.
Les hele historien til Bombay Sapphire her
Gin er et av våre aller mest populære brennevinstyper, og noen mener at gin er gin. Så langt derifra!
Gin er så mye mer, og det finnes en rekke forskjellige gintyper med hver sin helt spesielle karakter og bruksområde.
Den beste ginen på Vinmonopolet
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online.
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din