Kongekrabbe og blomkålpuré på en seng med grønnsaker a la Thai

Fremgangsmåte
Et utvalg av grønnsaker etter eget ønske kuttes i staver og blansjeres (gis et raskt oppkok) i rikelig med godt saltet vann.
Ingrediensene til thai-dressingen has oppi en liten blender eller morter eller hakkes veldig smått. Vend dressingen inn i de blansjerte grønnsakene i en egen bolle rett før servering.
Blomkålen deles og kokes mør i vann. Hell av vannet og tilsett fløten. Kok til fløten begynner å tykne.
Kjør så til fin puré i blender. Smak til med litt presset lime, salt og cayannepepper.
Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 10 min.
Legg opp thai-grønnsakene nederst og dryss godt med koriander over. Ha så pureen oppå grønnsakene og legg to biter kongekrabbe oppå.
Pynt med en liten kvast koriander på toppen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
86 POENG
-
88 POENG