DAGENS RETT: Har du pitabrød, har du pizza
Dagens rett

Har du pitabrød, har du pizza

En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv.

Det er ingen grunn til å ty til pizza fra fryseren når du lager den så enkelt selv. 

Ønsker du en vegetarpizza, dropper du biffstrimlene. Og kanskje legger på noe annet godt i stedet. Som for eksempel artisjokker. Det er en pizzaklassiker som flere bør få smaken på.

Hjemmelaget pizza er best

Andre gode oppskrifter på pizza 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Pitapizza med biffstrimler

Fremgangsmåte

Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.

Legg på løkringer, ost og biffstrimler som du har krydret med litt salt og pepper. Stek pizzaen på 225 grader i ca. 10 minutter.

Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering og dryss gjerne litt god olivenolje over.

Hjemmelaget pizza er best

Deilige oppskrifter med pizza

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen