DAGENS RETT: Pizzapannekake

Dagens rett Pizzapannekake

(Foto: Matprat/Eva Brænd)

I dag blir det pannekake og pizza i ett

Når pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.

Denne oppskriften trenger ikke så mye mer innsalg enn det vi allerede har forsøkt med. Tenner du ikke på pizza og pannekake, ja, da må du prøve noe helt annet.

Noen vil kanskje si hvorfor forandre noe som alltid funker. Men så ofte som pizza står på folks hverdagsmeny, bør det åpnes for noen sidespor innimellom.

Vil du ha en helt klassisk pizza, prøv en av disse 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pizzapannekake

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

50 minutter

Ingredienser

7.5 dl
4 stk
0.5 ts
Tilbehør

Fremgangsmåte

Ha melet i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken.

Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Sett ovnen på 225 grader.

Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne på 20 x 40 cm, og dryss over parmesan.

Stek kaken litt under midten i ovnen til overflaten har stivnet, ca 10 minutter.

Ta pannen ut og legg på tomater, sorte oliven og fetaost. Dryss over oregano.

Stek kaken videre i ca 15 - 20 minutter. Server pizzapannekaken nystekt.

Legg litt rucculasalat og biter av parmaskinke på toppen. Hvitløk, rømme og søt chilisaus smaker godt til.

Vil du ha en helt klassisk pizza, prøv en av disse 

Oppskrifter på pannekaker finner du mange av her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen