Denne oppskriften kommer fra Kerala i sør. Kokosmelken gjør at denne ellers ganske vanlige retten blir noe spesiell.
Slik lager du kokosmelk:
ved å blande kokos og varmt vann, og kjør det i kjøkkenmaskin. Press ut melken gjennom dørslag eller klede og kast kokosmassen.
Tips:
Får du tak i fersk kokos, blir smaken på den hjemmelagde kokosmelken ekstra god.
Du kan selvsagt bruke 1 boks hermetisk kokosmelk i stedet.
- Pisk eggene. Bland egg, kokosmelk og salt.
- Varm oljen i en teflongryte og stek løken gyllen.
- Ha i sopp, chili og til slutt tomat. La det steke under omrøring til det er ferdig. Tilsett gurkemeie og koriander, malt og frisk.
- Hell over eggeblandingen, dekk til og la den stå på svært svak varme til den er fast.
- Skjær opp i biter, pynt med frisk koriander og server med naanbrød som du varmer opp i ovnen før servering.
Se våre oppskrifter på indisk mat
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev