Denne oppskriften kommer fra Kerala i sĂžr. Kokosmelken gjĂžr at denne ellers ganske vanlige retten blir noe spesiell.
Slik lager du kokosmelk:
ved Ă„ blande kokos og varmt vann, og kjĂžr det i kjĂžkkenmaskin. Press ut melken gjennom dĂžrslag eller klede og kast kokosmassen.
Tips:
FÄr du tak i fersk kokos, blir smaken pÄ den hjemmelagde kokosmelken ekstra god.
Du kan selvsagt bruke 1 boks hermetisk kokosmelk i stedet.
- Pisk eggene. Bland egg, kokosmelk og salt.
- Varm oljen i en teflongryte og stek lĂžken gyllen.
- Ha i sopp, chili og til slutt tomat. La det steke under omrĂžring til det er ferdig. Tilsett gurkemeie og koriander, malt og frisk.
- Hell over eggeblandingen, dekk til og la den stÄ pÄ svÊrt svak varme til den er fast.
- SkjĂŠr opp i biter, pynt med frisk koriander og server med naanbrĂžd som du varmer opp i ovnen fĂžr servering.
Se vÄre oppskrifter pÄ indisk mat
Her er det mange oppskrifter pÄ deilige omeletter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev