DAGENS RETT: Kyllingsalat er en fin start på påskeferien
Dagens rett

Kyllingsalat er en fin start på påskeferien

Kyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.

Denne oppskriften er bare et utgangspunkt. For ekstra smak kan du legge til det du måtte ha av ingredienser i kjøkken- eller kjøleskapet. Ikke minst kan du prøve en av våre mange andre gode oppskrifter på dressing.

Lag noen av disse deilige dressingene 

Skaff deg dagens rett som e-post

Fruktig egg- og kyllingsalat

Fremgangsmåte

Kok eggene i 6-8 minutter (til smilende/bløt plomme) og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.

Dra evt stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok (1 minutt). Avkjøl i iskaldt vann og la dem renne godt av.

Skyll tomatene og del dem i 2-4 båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.

Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Skrell og del opp pæren i biter.

Bland alle ingrediensene til salaten.

Tips:
Du kan godt tilsette terninger av ost for større metningsgrad.

Dressing:
Pisk sammen ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten.
 
Legg salaten på serveringsfat. Pynt med halve egg.
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen