DAGENS RETT: Steinbit i panne

Dagens rett Steinbit i panne

Lag en lekker fiskepanne

Denne oppskriften på fiskegryte er enkel å følge, men langt fra hverdagslig. Et godt valg når det er mange rundt bordet.

Utseendet skjemmer ingen, i alle fall ikke når det gjelder kvaliteten på fiskekjøttet, for steinbit er en av våre aller beste matfisker. Steinbitkjøttet kan skjæres i terninger, strimler og tynne skiver uten å gå i fra hverandre. Perfekt i en gryte som denne.

Les mer om steinbit her 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Steinbit i panne

Fremgangsmåte

Kok opp buljongen sammen med alt krydderet og hvitvinen. La den småkoke i ca 20-30 minutter og sil buljongen.

Bruk en ostehøvel og skjær squashen i tynne skiver. Skyll alle grønnsakene og legg dem i den kokende buljongen i ca 1 minutt. Løft grønnsakene opp med en hullsleiv og legg dem til side.

Skjær fisken i passe serveringstykker. Legg fiskebitene i buljongen og la dem trekke til de er ferdige. Fordel grønnsakene i pannen sammen med fisken.

Visp smøret sammen med litt av den kokende buljongen. Ha dette i fiskepannen sammen med skalldyrene. La skalldyrene så vidt bli gjennomvarme.

Her finner du flere oppskrifter på fiskegryter

Lyst på en annen rett med steinbit

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen