DAGENS RETT: Fransk bondeomelett

Dagens rett Fransk bondeomelett

Lag noe skikkelig godt og lettvint av restene

Etter helgen er det nok mange som har kjøleskapet fullt av rester. Med denne oppskriften får du omsetning på litt av restene. Og denne oppskriften kan varieres i det uendelige.

Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens du kan lage en salat til - eller gjøre noe helt annet.

Prøv en av disse salatene

Flere spenstige oppskrifter med egg

Blir det noe igjen, er morgendagens matpakke sikret. Eller hvorfor ikke bare lage dobbel porsjon med en gang?

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

Fransk bondeomelett

Fremgangsmåte

Skrell potetene og del dem i skiver.

Skjær purren i tynne ringer. Gjenta med paprikaen.

Legg poteter, løk, paprika og rester av kjøtt eller pølse lagvis i en smurt langpanne eller ildfast form.

Slå sammen egg, melk og krydder. Hell dette over poteter, løk og paprika og dryss over ost.

Stek omeletten i ovn ved 200 grader til eggestanden er stiv, ca 20 - 30 minutter.

 
Tips: 
Dette er en litt stor porsjon som holder til mange nistepakker. Mektig og god mat som kan lages av middagsrester.
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen