DAGENS RETT: Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Dagens rett Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

(Foto: Matprat/Astrid Hals)

Slik gjør du noe ekstra ut av ferdigstekte kyllinglår fra butikken

Med en så enkel oppskrift som denne lager du raskt en smakfull middag til familien.

Det mest smakfulle kjøttet på kyllingen finner du på lårene, og med ferdig grillete kyllinglår lager du rakst dagens middag. 

Når det er sagt, tar det ikke all verdens tid å tilberede kyllinglårene selv. 45 minutter i ovnen er det som trengs. 

Se våre andre oppskrifter med kyllinglår

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

 

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Fremgangsmåte

Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør.

Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.

Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen på 225 grader i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt.

Dryss over litt mer krydderurter rett før servering. Servér med kokte poteter eller ris.

Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.

De beste oppskriftene med kylling

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen