Burger er kanskje ikke det du forbinder med Hellas' gode kjøkken, men med denne burgeren har vi tatt oss noen friheter og rappet inspirasjon fra ferielandet med stor f.
Burgere kan dessuten varieres i det uendelige. I vår kokebok finner du ideene du trenger.
Flere saftige burgere finner du her
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Gresk burger av svinekjøtt eller lam

Fremgangsmåte
- Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.
- Form to burgere og stek dem i en stekepanne med olje eller på grillen til de er gjennomstekt.
- Server burgerne med hvitløksdressing, salat og tomatskiver.
- Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker.
Tips 1: Om du blander inn most fetaost inn i burgerfarsen, får du enda mer av den greske smaken. Fetaosten kan du også legge oppå de ferdigstekte burgerne sammen med dressingen, salaten, tomatskivene og rødløken i strimler.Server gjerne oliven i en skål ved siden av - i hvert fall om de er med steiner.
Tips 2: Om du ikke har gresk krydder for hånden, kan du lage ditt eget ved å blande like deler tørket oregano, spiskummen, paprikapulver, salt og pepper.
Tips 3: For et sunnere alternativ kan du bytte ut hamburgerbrødet med surdeigstoast eller toast av grovere brød.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG