Dagens rett Bruschetta med kylling

Slike mandagsmiddager vil vi ha mer av

Har du litt gammelt brød, kylling og litt til, er middagen sikret. Prøv denne kjappe italienskinspirerte oppskriften.

Italia er hjemland for mye god mat, og deres fokus på rene smaker og gode råvarer gir lekre retter.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her  

Lag noen av disse kyllingrettene 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Bruschetta med kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 stk
6 stk
1 ts

Fremgangsmåte

Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge.

Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages.

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen