Du grønne glitrende

La oss feire julehøytiden med en feststemt, sterk og fruktig drink laget på fatlagret akevitt. God Jul til alle!

Hva er vel bedre i julen enn å feire den skikkelig med en drink som ikke bare er utrolig delikat å se på, men også smaker av jul?
 
Enten du arrangerer fest selv eller føler du fortjener en annerledes og deilig drink etter alle juleforberedelsene, bør du prøve denne enkle og smakfulle oppskriften.
 
Julen blir for mange av oss ikke den samme uten akevitt til maten, men hvem har sagt at det bare skal nytes bart ved siden av et skummende juleøl til julematen?
 
Du finner de beste artiklene, oppskriftene, tester av drikkevarer og mye, mye mer for høytiden i Apéritifs store julemeny .
 
Vi lager noen av verdens aller beste akevitter her til lands og de fortjener å bli brukt i deilige drinker også.
 
Her har vi kombinert en fatmodnet akevitt med en søt og fruktig melonlikør, og hvis du vil ha den litt syrligere kan du godt presse litt limejuice i drinken også.
 
Med det store utvalget akevitter som finnes er det ikke rart at man begynner å lure på hva som passer til hva. Noen akevitter passer best til drinker, noen er fatlagret mens andre er glassklare, og hva med alle de forskjellige spesialakevittene - kan de brukes til annet enn maten de er ment å følge?
 
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg og dine en riktig God Jul!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Linie Love

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Fyll en shaker halvfull med is og ha i akevitten og melonlikøren.
 
Rist godt og sil over i godt avkjølte cocktailglass. Pynt med et cocktailbær og gjerne en lang spiral av limeskall.
 
Tips: Ved å bruke forskjellige akevitter kan du forandre tonen på drinken, og her har vi benyttet en relativt mild fatlagret variant. Prøv gjerne enda kraftigere akevitter også.
 
 
Råvarer:

Sendt inn av

Foto: c8501089

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen