Eksklusiv champagnemiddag på Cornelius

Bli med oss ut i havgapet utenfor Bergen og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.

Ute i Kobbleia utenfor Bergen , nøærmere bestemt på vestsiden av Bjorøya, finner vi en perle av en sjømatsrestaurant - Cornelius. Fisk og skalldyr er garantert ferske der de ligger og venter på oss i kar og kummer, ferdige til å nytes med de fabelaktige champagnene vi får servert.
 
For å komme ut til restauranten med den unike beliggenheten blir du transportert med båt fra Bergen sentrum.
 
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av verdens beste champagner!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Denne middagen arrangeres også i Oslo (klikk)
 
Laurent-Perrier
Champagnehuset Laurent-Perrier ligger plassert hvor et Champagnehus aller helst skal ligge - i nær tilknytning til de beste vinmarkene i regionen.
 
Laurent-Perrier er omgitt av de tre kjente kvalitetsområdene: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte de Blancs. Her har Laurent-Perrier holdt til siden huset ble etablert i 1812.
 
I dag er selskapet det største av de familieeide champagnehusene, og er det fjerde største champagnehuset i det hele. Huset ledes i dag av Bernard de Nonancourt, og hans to døtre, Stéphanie og Alexandra har bidratt sterkt til selskapet suksess over de siste årene.
 
Urokkelig kvalitet
I 1949 gjorde man et bevisst valg hos Laurent-Perrier om å satse tungt på konstant meget høy kvalitet på sine champagner. De har gjennom sin satsing likeledes vært med på å sette standarder for så vel rosé- som ultra brut-champagner - begge to skal selvfølgelig serveres denne kvelden.
 
Laurent-Perrier var videre det første store huset i Champagne som satte fokus på Chardonnay, også i sin tørre cuvée. I dag er deres produksjon ledet av den legendariske Michel Fauconnet som regnes for å være en av de aller beste vinmakerne i hele området.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Ren luksus
Laurent-Perrier forbindes ofte som et luksusmerke, ikke helt uten grunn.
 
Denne etiketten har de ikke bare fått på grunn av kvaliteten, men også på bakgrunn av det gjennomførte kvalitetspreget på hele presentasjonen, fra flaskene og helt frem til markedsføringen.
 
Det er spesielt Stéphanie og Alexandra de Nonancourt som har vært delaktige i utarbeidelsen av den senere tids profilering og bevisstgjøring av Laurent-Perrier.
 
 
Denne middagen arrangeres også i Oslo (klikk)
 
Fem champagner til utsøkt mat
Det er Arnaud Longuent, Export Area Manager for Laurent-Perrier, som vil presentere de fem utsøkte champagnene vi får servert denne kvelden til de lekre rettene som kokkene ved Cornelius har spesialkomponert for oss.
 
Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Gå ikke glipp av dette enestående arrangementet i Bergen - ta med deg dine kjære, hils våren velkommen og meld deg på i dag.

Meny
 
Laurent-Perrier
Winemakers Dinner
-
Cornelius
26. april 2007
 
Apéritif
Østers og kråkebolle naturell
Laurent-Perrier Brut
**
Råmarinerte norske kamskjell
Laurent-Perrier Brut
**
Rabarbara- og østerssuppe
Laurent-Perrier Cuvée Ultra Brut
***
Terinne av Hardanger-ørret med sauce vierge
Laurent-Perrier Millésime 1997, Brut
****
Skatevinge med rosépeppersaus og friske blåskjell
Laurent-Perrier Grand Siècle
*****
Kokkens egen terte med friske frukter
Laurent-Perrier Rosé
*

Dette er champagnene vi får smake denne kvelden:
 

Det arrangeres en tilsvarende middag i OSLO den 25. april - les mer her (klikk)
 
Tid: 26. april 2007 kl. 18.15 - 24:00
Pris: kroner 1395,- inkl. mva
Sted: Cornelius, 5174 Mathopen .
 
Deltakerene får informasjon om oppmøtested i god tid før arrangementet.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 260407 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 21.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen