En gulrotkake som denne slår aldri feil

En gulrotkake som denne slår aldri feil

Selv om det er umulig å bli lei gulrotkake, er det ok å variere utseendet. Muffins eller kake – valget er ditt.

Få Ukens kake som nyhetsbrev

Gulrotkake med masse nøtter og tørket frukt høres ut som rene helsekosten, og det er det nesten. For med en slik mektig kake på kaffebordet spiser de fleste litt mindre.

Prøv gjerne en av de andre gulrotkakeoppskriftene

Men viktigst av alt er at den smaker godt og at den er laget av friske gode råvarer. Akkurat det siste er sjelden noe problem nå midt i gulrothøsten.

TIPS 1: Velg gjerne økologiske gulrøtter – de smaker enda søtere og gir enda bedre smak til kaken.

TIPS 2: Både aprikos og valnøtter kan byttes ut med andre nøtter eller tørket frukt. Eller de kan utelates helt ved allergi. Se flere nyttige kokketips

Deilig Gulrotkake

Antall porsjoner

8

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

2 stk
Krem
2 dl
1 ts

Fremgangsmåte

1 ts vaniljesukker, egg og sukker piskes sammen.

Sikt i det tørre, og tilsett til slutt raspet gulrot og matolje.

Stekes i rund form i 40 minutter på 175 grader.

Dette blir garantert familiens favoritt, saftig og velsmakende.

Fere oppskrifter på gulrotkaker

Her finner du mange hundre oppskrifter på desserter og kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Tine

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Ukens kake som nyhetsbrev:
Hver torsdag får du som abonnerer på nyhetsbrevet det rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen