Dagens rett

Enchiladas

Lomper benyttes som regel til pølser, men i dagens rett bytter vi ut det tradisjonelle innholdet med kjøttfyll. Et par-tre vinforslag i begge fargevalører følger med. Kos deg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Enchiladas

Fremgangsmåte

Brun smøret til kjøttsausen i varm panne. Ha i kjøttdeig og chilipepper og smuldre kjøttdeigen med en gaffel mens den brunes.Tilsett rosiner og mais og smak blandingen til med salt og pepper.

Lag tomatsausen:
Mos tomater, løk, chilipepper, hvitløk og tomatpuré til en jevn saus i en food-processor. Smelt smøret i en kjele. Tilsett tomatmosen og la det koke ca. 5 minutter. Visp sammen egg og fløte i en bolle. Visp inn 1 spiseskje av tomatsausen og hell blandingen i den varme tomatsausen under konstant røring. Varm sausen nesten til kokepunktet. Den må ikke koke etter at eggeblandingen er tilsatt.

Bland ca. 1/4 av tomatsausen med kjøttfyllet. Fordel dette på lompene, rull dem sammen og legg dem tett sammen i smurt form. Hell resten av tomatsausen over lompene, dryss på osten og gratiner retten i stekeovnen.

Dryss over rosmarin ved servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen