Dagens rett
Foto: (Elena_Danileiko)
Enchillada
Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
Redaksjonen
16 April 2010 - 01:00
Mexico er arnested for mange store mattradisjoner.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Det er slik enchilada skal smake
Fremgangsmåte
- Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen. La sausen koke etter anvisning på glasset.
- Mos chilibønnene med en stavmikser. Varm tortillaene i ovnen etter anvisning på pakken.
- Fordel kjøttfyllet på hver tortilla, rull sammen og legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av enchiladasausen og dryss over revet ost.
- Gratiner i stekeovnen på 250 grader til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
- Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med tomatbåter og purreskiver.
- Server med bønnesalsa eller chilibønner, meksikansk ris og revet ost.
Prøv disse oppskriftene på enchilada
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå