Engelsk fiskesuppe med fennikel

Fremgangsmåte
Skjær fennikel og purre i tynne ringer. Surr grønnsakene i smør et par minutter. Hell over kraft og laurbærblad og la det hele småkoke ca 10 minutter. Ta opp laurbærbladet. Skjær poteter i terninger og tilsett disse sammen med fløten.
Kok noen minutter og smak til med salt og pepper.
Skjær fisken i biter og la den trekke i suppen til den er ferdig kokt. Ha rekene i suppen og server den straks.
Pynt med hakket fennikeltopper.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se mange flere lekre fiskesupper her
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.750 Pris: 199.80 kr Basisutvalget88 POENG
-
85 POENG
-
89 POENG
-
New ZealandVolum: 0.750 Pris: 221.40 kr Bestillingsutvalget90 POENG