Fårikål fra Nord-Møre
 
                Fremgangsmåte
- Kutt hodekål i biter med stokken igjen så det holder i sammen. Legg lag på lag med kjøtt og kål i en kjele.
- Dekk råvarene med vann og kok på lav varme i ca. 1 time eller til kjøttet er mørt.
- Skum av og sil av all kraft.
- Smelt smør og kok dette sammen med mel til en jevning.
- Tilsett kraften og fløte/ melk og kok god sammen.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    92 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    89 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    86 POENG
- 
                    
                    86 POENG
 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                