Fersk suppe med svinekjøtt
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke ca 5 minutter i buljongen.
Del blomkålen i små buketter og skjær vårløken i ringer. Del aspargesen i 2 hvis de er store. Ha grønnsakene i og la det trekke ca 10 minutter.
Dryss over persille ved servering. Serveres med god brød.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.