Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili. Retten kan også lages i en paiform og stekes som en enhet. For så å skjæres opp i porsjonsstykker.
Dagens rett
Foto: (Anton Dobrea)
Kyllingfileten blir ekstra god når den pakkes inn på denne måten
Det gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
29 September 2023 - 00:00
Feta- og chili-innbakt kylling
Fremgangsmåte
- Hakk opp to av kyllingfiletene og ha dem i en kjøkkenmaskin.
- Ha i finhakket chili, løk og egg. Kjør dette til en ganske grov masse.
- Bland så i til slutt fetaost i skiver (for hånd) og finkuttet spinat.
- Salt og pepre de fire siste kyllingfiletene som så brunes i stekepanne før de avkjøles.
- Kjevle ut butterdeigen eller bruk filodeigen som den er, og legg et lag med farse midt på.
- Legg filetene oppå dette og resten av farsen på toppen.
- Brett deigen pent rundt, pensle med sammenpisket egg og stek ved 180 grader midt i ovnen i ca 20 minutter til pent brun overflate.
- Serveres med salat og hollandaisesaus.
Tips: Disse minipoaiene passer perfekt også på et koldtbord eller i matpakken.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå