Fiskekaker med grønnsakblanding

Det er mandag og kanskje tid for en god hverdagsrett av fisk. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon med det samme? Da har du en rask middag i bakhånd dersom behovet skulle dukke opp senere i uken eller det kan fryses ned. En sør-italiensk hvitvin nytes selvsagt med stort velbehag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fiskekaker med grønnsakblanding

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene til kakene i en foodprosessor. Kjør alt raskt sammen. Form store kaker og stek dem gyldne i smør/margarin. Rens og skjær poteter og grønnsaker i terninger. Surres i olivenolje et par minutter. Tilsett vann og buljongterning, kok opp og la trekke til potetene er møre. Smak til med salt og pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen