Drikke
Frelst på barolo? Da må du få med deg denne smakingen - Vinkurs 23. februar i Oslo

Frelst på barolo? Da må du få med deg denne smakingen - Vinkurs 23. februar i Oslo

Opplev mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
01 November 2014 - 06:30

Sett av mandag 23. februar til et spennende vinarrangement du ikke kan gå glipp av.

Helt nord i Italia, nærmere bestemt i Piemonte, finner vi noen av verdens mest ettertraktede vinområder - slik som Barolo og Barbaresco.

Denne kvelden får du selv oppleve Piemontes vinskatter og får smake både nye og eldre årganger.

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner.

Vinn tur for to til Piemonte

Deltar du på denne smakingen, er du med i trekningen av en eksklusiv tur for to personer til fantastiske Piemonte.

Alle deltakerne får også med seg hvert sitt vinglass til odel og eie til minne om smakingen.

Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.

Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30.      
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 445 pr. person.

 

Master Class - "Classical vintages of the different Nebbiolo facets" 

Det er dessverre ingen ledige plasser igjen på Master Class.

Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om Piemonte gjennom en Master Class med Sandro Minella - Sommelier og vinekspert med en forkjærlighet for Piemonte. Tidspunkt kl. 16.00 - 17.00. Kun 30 plasser. Du kan melde deg på til denne lærerike og populære timen her:

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 27 vinhus i Piemonte + Master Class kl. 16.00 - 17.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking med flere hundre viner + egen Master Class-smaking.

Dato og tid: Mandag 23. februar 2015, kl. 16.30 – 19.30 (Master Class kl. 16.00 - 17.00).
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo.
Pris: Kroner 650 pr. person.

 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull opplevelse!

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 13.02.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Smakingen arrangeres av The Wine Tempter i samarbeid med Consorzio I Vini del Piemonte og Apéritif.

Du kan oppleve viner fra disse vinhusene denne kvelden:

Produttori di Govone – Govone (CN)
Gigi Rosso – Castiglione Falletto (CN)
Rivetto dal 1902 – Sinio (CN)
Tenuta Tenaglia – Serralunga di Crea (AL)
Villa Giada – Canelli (AT)
Sartirano Figli Cantine e Vigneti srl – Monforte d’Alba (CN)
Broccardo – Monforte d’Alba (CN)
Montalbera – Castagnole Monferrato (AT)
Az. Agr. Sukula – Serralunga d’Alba (CN)
Az. Ag. Franco Conterno – Monforte d’Alba (CN)
Consorzio Piedmontop – Guarene (CN)
Società Agricola Rosoretto srl – Castiglione Falletto (CN)
Anselma Giacomo Azienda Agricola – Serralunga d’Alba (CN)
Elio Altare – La Morra (CN)
Cascina Cucco – Serralunga d’Alba (CN)
Malvirà – Canale (CN)
Olivero Mario – Roddi (CN)
La Morandina – Castiglione Tinella (CN)
Tenuta Ronzano – Costigliole d’Asti (AT)
Ferraris Agricola – Castagnole Monferrato (AT)
Azienda Agricola Antoniolo – Gattinara (VC)
Cordero di Montezemolo – La Morra (CN)
Giovanni Rosso – Serralunga d’Alba (CN)
Michele Chiarlo – Calamandrana (AT)
Virna Borgogno – Barolo (CN)
Rivetti Mario Azienda Agricola Alba (CN)
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her