Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus
Vi serverer en lekker kyllingrett denne fredagen. I dag blir det ikke hvitvin som vår drikkeanbefaling, men derimot et smakfullt øl!
Redaksjonen
20 Juli 2007 - 02:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper.
- Surr et par baconskiver rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør og/eller olje, bare til filetene er pent brune.
- Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.
- Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje.
- Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.
- Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. i skiver på skrå - og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.
Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 329.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå