Couscous
Perfekt til en sensommerlig festmiddag

Perfekt til en sensommerlig festmiddag

Overrask med denne oppskriften på smakfulle kyllinglår med spennende tilbehør i dag.
Redaksjonen
29 August 2015 - 02:05

Kyllinglåret har mye mer smak enn bryststykket og er manges klare favoritt. Pass på å velge lår fra en stor kylling, da blir retten enda saftigere.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte

  1. Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv.
  2. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
  3. Bland sammen kremost, soltørkede tomater, sitronsaft og hakket basilikum.
  4. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker.
  5. Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
  6. Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.
  7. Server med sitron- og basilikumcouscous .
  8. Vinaigrette smaker godt til.

Tips: Du kan også lage denne retten i et ildfast fat i stekeovnen, ca 200 grader i 15-20 minutter.

 

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Sitron- og basilikumcouscous

Sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En omelett med mye godt i er alltid populært
Dagens rett

En omelett med mye godt i er alltid populært

Middagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik oppskrift vi gir deg denne mandagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her