Drikke
Gå ikke glipp av årets Gambero Rosso-smaking med det beste fra Italia – Vinkurs 15. januar i Oslo

Gå ikke glipp av årets Gambero Rosso-smaking med det beste fra Italia – Vinkurs 15. januar i Oslo

Bli med på en unik vinopplevelse. Opplev utvalgte viner fra noen av Italias beste vinprodusenter gjennom denne enestående smakingen.
07 November 2014 - 03:30

Det er igjen duket for en enestående vinopplevelse når du denne kvelden har mulighet til å delta på "Top Italian Wines Roadshow 2015".

Et utvalg av Italias beste vinhus presenterer sine beste viner for deg - du vil kunne smake over hundre viner i verdensklasse. Arrangementet vil være en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid hos og hva du vil smake.

Hele Italia samlet under ett tak

Italia regnes som et av verdens aller viktigste vinproduserende land, og en rekke vinhus har fått legendestatus gjennom sine utrolige viner. 

Gambero Rosso har håndplukket noen av Italias fremste og mest interessante vinhus til dette arrangementet, og denne kvelden vil du få smake noen av deres beste viner.

Nederst på denne siden ser du hvilke vinhus du får treffe denne dagen.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve et utvalg av Italias mest spennende viner!

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra noen av Italias beste vinhus.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake over hundre viner.

Dato og tid: Torsdag 15. januar 2015, kl. 16.00 – 20.00.      
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

 

Master Class - "The Authocton's, heritage and character of true local wines"

Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om vin gjennom en Master Class med Giuseppe Carrus, vise-redaktør i Vini d'Italia wine guide.
Tidspunkt kl. 17.00 - 19.00. Kun 30 plasser.

Du kan melde deg på til Master Class her:

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra noen av Italias beste vinhus + Master Class kl. 1700 - 19.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake over hundre viner + egen Master Class-smaking.

Dato og tid: Torsdag 15. januar 2015, kl. 16.00 – 20.00 (Master Class kl. 17.00 - 19.00).
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 425 pr. person.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 07.01.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Du kan oppleve viner fra disse vinhusene denne kvelden:

Badia di Morrona - Toscana
Varvaglione - Puglia
Castello di Monsanto - Toscana
Podere Sapaio - Toscana
Ermete Medici & Figli - Emilia Romagna
Maria Caterina Dei - Toscana
Villa Vignamaggio - Toscana
Piandaccoli - Toscana
Cantina Gries/Cantina Produttori Bolzano - Alto Adige
Tenute Sella & Mosca - Sardegna
Enrico Serafino - Piemonte
F.lli Farina - Veneto
Palladino - Piemonte
Tenuta Chiccheri - Veneto
Rivetti Massimo - Piemonte
Baricci - Toscana
Omina Romana - Lazio
Terre da vino - Piemonte
Torrevento - Puglia
Collefrisio - Abruzzo
Cantine Lunae Bosoni - Liguria
Tenuta Mara - Emilia Romagna
Tenuta Cocci Grifoni - Marche
Villa Sandi - Veneto
Tenuta di Capezzana - Toscana
Barone Pizzini - Lombardia

"Top Italian Wines Roadshow" arangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif og The Wine Tempter.

Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her