Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus
Antall porsjoner
4
Ingredienser
8
stk
8
stk
12
stk
Rosin- og portvinssaus
1
dl
1
dl
1
dl
1
ss
Fremgangsmåte
Legg osten på toasten og gratiner i salamander eller med en gassbrenner. Blancher aspargesene og vend i vinaigrette.
Rosin og portvinssaus:
Bland alt og kok til sirup.
Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.