Dagens rett

Gresk varm potetsalat med fetaost, chili, rødløk og oliven

Grønnsaker i lange baner er stikkord for dagens middagsforslag. Med potet som det varme og bærende element velger vi å kombinere denne med grillet kylling. En suveren hvitvin fra Bulgaria foreslås som rettens drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gresk varm potetsalat med fetaost, chili, rødløk og oliven

Fremgangsmåte

Kok potetene møre. Skrelles mens de er varme og deles i biter. Ha dem i en bolle og tilsett rødløk, vårløk, chili, oliven, fetaost, persille og pinjenøtter. Hell over olje og edikk og smak til med salt og pepper. Bland salaten godt og pynt med basilikum.

Tips! Hvis du tilsetter litt grillet kylling får du en super middagsrett.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen