Dagens rett

Greskinspirert spinat- og fetaostpanne

En fristende og smakfull greskinspirert fredagsrett matches med passende drikke, enten skummende øl eller en stille rødvin - om du skulle foretrekke det.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Greskinspirert spinat- og fetaostpanne

Fremgangsmåte

Hakk løken og stek den i olje i  en gryte. Ha i kjøttdeigen, og smuldre den med en gaffel. La det hele bli fint brunt.
 
Bland i risen. Slå på buljong, tilsett krydder og la det hele koke under lokk til risen er nesten ferdig (ca. 4 minutter). Tilsett så spinaten det siste minuttet av koketiden. Dersom du bruker fersk spinat, må denne først vaskes og renses.
 
Smuldre fetaost med en gaffel, og tilsett dette i gryta like før servering.
 
Server retten med ferskt brød og matyoghurt (denne er tykkere enn vanlig yoghurt naturell).
 
 
Mer informasjon om matyoghurt finner du her (klikk).

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen